team-prettytall

pretyytall

link-shop-online

Wat leuk dat je Tough&Tall gevonden hebt!

Welkom in het ‘walhalla’ voor lange mannen.

 

Want Tough&Tall is gespecialiseerd in stoere herenkleding met extra lengte. 

 

Initatiefneemster Inez Scheper is in 2010 gestart met de winkel Pretty Tall. Met haar 1.90 m lengte is het altijd haar droom geweest een winkel te starten met mode voor 'lange meiden en vrouwen'. Die droom heeft geleid tot de webshop en winkel waar lange dames (vanaf 1.80 m) voldoende keuze hebben in modieuze kleding.

 

Na het succes van Pretty Tall heeft Inez naast het huidige pand een kledingzaak voor lange heren geopend. Deze winkel staat in verbinding met de Pretty Tall winkel, zodat zowel de lange man als de lange vrouw lekker kan shoppen.

 

Een fantastische ervaring, zo'n (web)winkel helemaal vol met kleding die past, wat een keuze! Tough&Tall biedt een totaalplaatje; broeken, bovenkleding, jassen, sportkleding, en vanaf zomer 2015 ook schoenen. One-stop-shopping, je totale outfit in één winkel.

 

In de Tough&Tall winkel is voldoende aanbod in jeans, in lengte 36”, 38” en zelfs 40". In kleine (vanaf inchmaat 28) als grote maten (inchmaat 46).

 

De samenstelling van het assortiment is continu in ontwikkeling. Zo wordt binnenkort het assortiment uitgebreid met herenschoenen in grote maten (46 t/m 50). Kortom, het blijft een dynamische (web)winkel! 

 

Jouw mening wordt erg op prijs gesteld. Het helpt om het assortiment nog beter op jou af te stemmen. Dus als je opmerkingen of tips hebt, laat het weten! Stuur dan een mail naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.